Om os

Vi er et mindre firma med mere end 35 års erfaring inden for byggeriet. Vi har erfaringer og kendskab til både nybyg men vi har også en hel del erfaringer inden for renovering af stort set alt lige fra gamle bevaringsværdige bygninger til renovering af alt hvad man finder inden og uden for huset.

Vi har bredt os en del igennem årene og har erfaring med stort set det hele

Vi har leveret lige fra egetræ alterbord til Enghave kirke ., til egetræs ror til sejlbåde, bygget og renoveret el og Klassiske guitarer ..vi har renoveret 100-300 år gamle bevaringsværdige huse med bindingsværk og stråtag. Inkl. vores eget hjem og værksted.

I værkstedet laves alt fra special-lister til billed rammer med lys i .

Vi kan for det meste tilbyde at klare og færdiggøre de fleste opgaver vores kunder efterspørger så de ikke skal bruge for meget tid og energi på at entrere med flere forskellige håndværkere.

Gratis og uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud, og sætter en dyd i at overholde de aftaler vi laver.

På listen over arbejdsopgaver er eksempler på hvad vi tilbyder . Men kontakt os gerne hvis jeres ønske og opgave ikke er med på listen , så tager vi en snak og finder også ud af det.

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.